Festival inspiration

Nå er det ikke lenge til sommer. Da jeg så disse bildene (fashionising.com) begynte lengselen etter sommer og festival å vokse. Jeg elsker festivaler! Selv er jeg veldig glad i alternativ og rock musikk, hører mye på band som The wombats, The virgins, Muse, MGMT, The kooks, Datarock, etc... Samtidig som jeg hører på mye electronic musikk, house, pop og ipoden blir ikke komplett uten litt Snoop Dog. Var inne å kjekket hvilke artister som skal spille på øya, og jeg må si jeg ble ganske skuffet. Det var ikke så mange kjente navn på listen. Forhåpentligvis kommer de større artistene litt senere. Det blir også Hove festival. Har ikke kjekket ut hvem som kommer der enda, men det blir nok bra.  En annen god ting med festivaler er stilen. Disse folka vet hvordan man skal kle seg til festival. Har du tenkt deg på noen konserter eller festivaler denne sommeren? 
- C

8 kommentarer

TraN TH Nguyen

19-Apr-2010 kl.18:41

Nei, tror ikke det, men det høres utrolig gøy ut! :)

- TraN // TTHN
Elsker sommer og festivaler. Skal på øya.

lever livet

19-Apr-2010 kl.19:01

Fin blogg ;)

Koselig å få kommentar tilbake :D
tror ikke jeg skal det nei.. :)

<3RM

19-Apr-2010 kl.19:05

Skal ikke det, er ikke gammel nok :p

Du fikk en kommentar av meg, får jeg en av deg? (A)

Stine

19-Apr-2010 kl.19:21

Heii:)

Nå på bloggen min kan du bli med i en konkurranse hvor du kan vinne øredobber. Vinneren trekkes 23.april! så det er bare å melde seg på;-] http://xhvilketliv.blogg.no/1271611999_konkurransevinn_redob.html

Ha en fantastisk dag videre !;) Stå på !

Martha

19-Apr-2010 kl.19:21

Ah, loveit! Dersom det plutselig skulle vise seg at jeg hadde en hemmelig konto med masseee penger på drar jeg nok til Hove! Ettersom sannsynligheten er heller liten tror jeg nok kun det blir lokale konserter i sommer, hehe.

zuzanna

19-Apr-2010 kl.21:34

Blir nok Hove i år au, forhåpentligvis med camping. Jeg elsker den avslappa festivalstilen med sandaler, shorts og singlett. Klarte ikke å gi den opp i hele sommer etter Hove 09.

Skriv en ny kommentar

Fashion mask

Fashion mask

99, Oslo

Velkommen til fashionmask, vår lille moteverden. Love C & A

bloglovinNorske blogger

Kategorier

Arkiv

hits